Lipfiller behandeling in Rotterdam

Stoor jij je iedere keer weer aan je lippen als je jezelf in de spiegel of op een foto ziet? Ben je niet tevreden over de volume en contour van je lippen? Vind je dat je te smalle lippen hebt of zijn ze asymmetrisch? Geen zorgen! Kristal Clinics biedt je een uitkomst met de lipfiller behandeling.

Het ouder worden in leeftijd komt niet altijd zonder gebreken. Naarmate de leeftijd vordert, kunnen de lippen hun volume verliezen. Daarnaast kunnen er ook lijntjes boven de lip ontstaan, de welbekende rokerslijntjes, waar ook mensen die niet roken last van kunnen hebben. Maar deze gebreken hoeven niet te betekenen dat jij je minder mooi of onzeker hoeft te voelen. Met deze lipfiller behandeling waarbij we je lip opvullen, brengen we namelijk de jeugdigheid in je lip terug en bij het opvullen van de liprand zullen de rokerslijnen minder zichtbaar zijn. Uiteraard streven zij naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Tijdens de lipfiller behandeling maken wij gebruik van de Russian Method. Met deze techniek worden er micro injecties in de liprand gezet waardoor deze gaat krullen. Daarnaast wordt de cupidoboog zichtbaarder en krijg je meer contour in je liprand. Dankzij de Russian techniek krijg je een natuurlijk plump effect in je lip. Bij deze behandeling geldt het principe; hoe minder filler je in jouw lip hebt, des te beter het resultaat. Wanneer je helemaal geen filler in je lip hebt, behaal je een maximaal resultaat. Voor het behalen van een beter resultaat kan het soms dan ook nodig zijn om de bestaande fillers op te lossen.

Kristal Clinics biedt ook de volgende filler behandelingen:

1 gedachte over “Lipfiller behandeling in Rotterdam”

  1. Pingback: Neuslipplooi filler behandeling Rotterdam - Filler Behandelingen

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven