Informatie over Sydney

Over mij

Lezen is altijd belangrijk geweest voor mij. Ik weet nog heel goed  dat ik soms wel 10 minuten voor een winkel stond tot dat ik het bord helemaal had uitgelezen. Dat was toen ik net had leren lezen. Naarmate ik ouder werd trok steeds andere literatuur mijn aandacht. Uiteindelijk belande ik in de wereld van spannende thrillers. Jarenlang heb ik dat volgehouden.

Tot dat ik een baantje kreeg bij DA drogisterij. Ik werkte in de afdeling makeup en schoonheid. Dagelijk kreeg ik met allerlei vragen en wensen te maken. Mensen vroegen om producten, tips en ervaringen. Tijdens dit bijbaantje kreeg ik een klein idee hoe groot de wereld van schoonheid was. Vooral, hoe groot de wensen van mensen zijn. Dit baantje heeft mij geinspireerd om mij verder in de wereld van schoonheid te verdiepen.

Het is bijna onmogelijk om de cosmetica te gaan als je informatie zoekt over schoonheid. Vooral de cosmetische ingrepen, die enorm populair zijn onder jonge vrouwen. Met name de filler behandelingen trokken mijn aandacht. Ik vond zoveel informatie, dat ik bijna niet meer wist wat feit is en wat fabel. Ik kan mij heel goed voorstellen dat het ook door andere zo ervaren wordt. Je leest soms verhalen van mislukkingen. Dan denk je bij jezelf; hadden deze mensen zich niet genoeg laten informeren over zo’n ingreep? En andere vragen in die trant.

Preceis op die reden ben ik begonnen met schrijven. Met korte effectieve blogs, wil ik mensen ten eerste informatie geven over filler behandelingen. Ten tweede is mijn doel van dit blog om mensen kennis te laten maken met een aantal cosmetische klinieken in Nederland. Ik kies deze klinieken aan de hand van ervaringen van mensen die ik ken, maar ook reviews op diverse media.

Wil je met mij in cotact komen? Stuur dan een bericht via het formulier op Samenwerking pagina.

Scroll naar boven