Deze populaire injectie heeft mijn kaaklijn gebeeldhouwd. Iedereen moet dit weten

Als je een beauty-editor bent, worden de woorden Botox en filler een onderdeel van je dagelijkse volkstaal. Een kaaklijn filler behandeling is dan niet onbekend voor je. Het is gewoon een deel van het werk. Als je zelf niet onder de naald gaat (uiteraard in de naam van onderzoek), interview je zeker experts over het proces om de laatste informatie voor je lezers te krijgen. Persoonlijk ben ik altijd in het kamp gevallen dat gelooft dat het krijgen van Botox, fillers en andere behandelingen op kantoor empowerment kan zijn en dat er geen stigma zou moeten zijn rond het praten over het “werk” dat je hebt gedaan.

Wat is mijn ervaring?

Als een gladder voorhoofd of meer gedefinieerde jukbeenderen je een beetje lichter kunnen maken en je meer zelfvertrouwen kunnen geven, waarom zou je er dan niet open over zijn om dit met de mensen om je heen te bespreken? Ik had nooit gedacht dat fillers iets waren dat ik ooit voor mezelf zou overwegen, totdat ik Drs. Samana ontmoette, die samen met haar tean van goede artsen Kristal Clinics in Rotterdam runt. Heb geduld met me, want ik sta op het punt echt ijdel te klinken.

In mijn gedachten (en zelfs na het schrijven van meerdere verhalen over het onderwerp), waren fillers iets dat mensen overwogen als ze meer volume wilden toevoegen in delen van hun gezicht. Mijn ronde, bolvormige gezicht deed het wat dat betreft prima, bedankt. Een deel van mijn gezicht waar ik in het verleden aan heb gedacht, is mijn kaaklijn. Toen Kybella uitkwam, was ik benieuwd of het me de hypergebeeldhouwde kaaklijn van mijn dromen kon geven, maar de meerdere vereiste behandelingen, zwelling na herstel, en gebrek aan garantie dat het zelfs zou werken, weerhielden me ervan om het een poging.

Dus stel je mijn verbazing voor toen ik Pack ontmoette op een evenement, en ze één blik naar me wierp en me alles vertelde wat ik wilde horen: blijkbaar zou een slankere, meer gedefinieerde kaaklijn van mij kunnen zijn door simpelweg vulmiddel toe te voegen. Dit was de eerste die ik had gehoord van kaaklijnvuller, en ik was geschokt en geïntrigeerd dat iets dat zo niet-invasief was, me mogelijk zou kunnen helpen de gebeeldhouwde kin van mijn dromen te krijgen. Ik heb meteen een afspraak met haar gemaakt.

Voordelen van kaaklijn fillerbehandeling

  • Verhoogd volume
  • Meer gedefinieerde nek
  • Slankere kaaklijn

Ik zal hier benadrukken dat ik nooit heb overwogen om ergens in mijn gezicht filler te krijgen. Natuurlijk, het was iets dat ik in de loop van de tijd misschien zou overwegen als ik volumeverlies ervoer, maar niet iets dat op dit moment bij me opkwam. Ik kon het echter niet laten om nieuwsgierig te zijn toen Pack deelde dat het toevoegen van vulmiddel langs mijn kaaklijn het zou kunnen vormen en ook mijn nek er meer gedefinieerd uit zou kunnen laten zien. Het klopte niet voor mij: hoe kon het toevoegen van iets aan mijn kaaklijn het slanker doen lijken? Uit pure nieuwsgierigheid ging ik op zaterdagochtend als eerste naar mijn afspraak (een beetje kater, ik geef het toe – ik realiseerde me pas later dat je alcohol moet vermijden voordat je vulmiddel krijgt om blauwe plekken te voorkomen3… oeps).

Samana nam de tijd om me te ontmoeten en mijn gezicht te voelen. Ja, voel mijn gezicht. Terwijl haar vingers behendig in mijn kaaklijn en wangen drukten, legde ze uit dat dit haar zou helpen om mijn natuurlijke botstructuur beter te begrijpen en erachter te komen welk vulmiddel ik precies nodig zou hebben. Het waren allemaal fascinerende dingen en ik voelde me 100 procent op mijn gemak om haar haar ding te laten doen, namelijk het injecteren van fillers langs mijn kaaklijn met behulp van een canule.

Wat te verwachten bij het krijgen van Kaaklijn Fillerbehandeling

Het eigenlijke proces zelf is niet bepaald prettig. Het was het vreemdste, meest ongemakkelijke gevoel. Je kunt het vulmiddel door je huid voelen gaan, alsof nat beton in je kaaklijn wordt geperst (je bent welkom voor dat visuele). Gelukkig was het proces redelijk snel afgelopen. Toen ik in de spiegel tuurde, merkte ik eerst niet zoveel verschil, maar Samana beloofde me dat de resultaten kort daarna beter zouden opvallen. In feite kunnen de resultaten direct na uw eerste afspraak extremer zijn, omdat uw gezicht de neiging heeft een beetje op te zwellen. Ze stuurde me op pad met een nazorgpakket en ik maakte meteen wat selfies in het Uber-huis.

Toen realiseerde ik me hoeveel verschil de filler echt in mijn gezicht had gemaakt. Plots had mijn kaaklijn filler behandeling een duidelijk gedefinieerde hoek van de onderkant van mijn oor tot mijn kin. Mijn kin zag er meer uitgesproken uit en mijn gezicht zag er over het algemeen hoekiger en gebeeldhouwd uit. Het was eigenlijk schokkend. Ik was geobsedeerd. Ik kon niet stoppen met het nemen van foto’s van mezelf en ze naar mijn vrienden te sturen met de tekst: “Nieuwe kaaklijn. Wie is er?” Ik kon niet geloven dat ik zulke resultaten kon krijgen zonder een ingrijpender behandeling te ondergaan en wist dat ik mijn ervaring moest delen.

Kristal Clinics verzorgt naast deze, ook de volgende filler behandelingen:

Scroll naar boven