Wat zijn de meest voorkomende filler behandelingen
Informatie

Wat zijn de meest voorkomende filler behandelingen?

Het valt je vast op dat tegenwoordig bijna iedereen wel iets aan zijn of haar lichaam heeft laten doen. Waarom ook niet met al die mogelijkheden en trends de dag van vandaag, zoals filler behandelingen….. 

Wij mensen houden van nature ervan om er mooi uit te zien en vooral perfect te zijn…we willen net onze wenkbrauwen gelift hebben of wat vollere borsten, vollere lippen, geverfd lang haar, neppe nagels, wimper extensions etc….  

Helaas wordt het ons niet makkelijk gemaakt met het hele gebeuren op de media….acteurs en actrices blijven er steeds jonger en jonger uitzien. In tijdschriften en bladen zie je perfecte modellen, filters op social media zorgen ervoor dat jij zelfs als je net 5 minuten wakker bent er tip top uitziet met make up en wimpers en highlight en contour op je gezicht. Met maar een filtertje zie je helemaal opgemaakt uit. 

Waarom worden filler behandelingen toegepast?

Dat allemaal zorgt ervoor dat wij ons in onze natuurlijke aard en met curves en oneffenheden niet mooi vinden. En wat wij dan kunnen veranderen dat gaan we doen om ons beter te voelen. Want zeg nou zelf wie wil er niet stralend mooi wakker worden? 

In de vorige blog heb je kunnen lezen wat men vooral doet aan botox behandelingen. Vandaag gaan we het hebben over fillers. Wat zijn de meest voorkomende filler behandelingen

Om te beginnen laat ik even uitleggen dat fillers inderdaad een plekje op de huid opvullen dus dat het volume geeft. Terwijl botox je spieren ontspant waardoor rimpels plat komen te liggen tijdelijk. 

Daarom kun je fillers het beste gebruiken voor kleine fijne lijntjes, lippen, onder de ogen tegen wallen en donkere kringen en op de jukbeenderen. 

Veel mensen vinden botox eng en of staan er niet achter, dan is een filler een goede uitkomst. De behandeling is meestal voor iets kortere termijn en meestal daarom ook goedkoper. Ook zit er in de fillers bijvoorbeeld hyaluronzuur. Dat hebben we ook in een andere blog al uitgelegd. Maar om er even kort op terug te komen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stofje vocht in de huid. Het zorgt ook voor de hydratatie in de huid. Dat stofje kan na een tijdje gewoon door je lichaam afgevoerd worden. Vandaar dat mensen soms sneller voor fillers kiezen in plaats van botox. Vooral jonge meiden. 

Waar komt de filler trend nou eigenlijk vandaan?

Je kent ze vast wel de Kardashians! Yes Kim Kardashian en Kylie Jenner zijn de bekende gezichten als het gaat fillers en botox. Voor de verandering van Kylie heeft voornamelijk voor de trend gezorgd. Net als de redenen die ik hierboven benoemde met onder andere: social media, tijdschriften en de media. 

Je raad het dan al, de meest populaire filler behandeling is dan de vollere lippen! Dat is de nummer een behandeling bij heel veel klinieken. Ik heb zelf in een kliniek gewerkt waar ze fillers en botox behandeling hadden. En ik kan bevestigen dat de meest geboekte behandeling de lip fillers zijn. 

OP nummer twee staat de donkere kringen en wallen onder de ogen. Die kan je opvullen met fillers waardoor het lijkt alsof je ogen minder diep liggen en minder donker zijn. En op deze plek staat ook de neusbrug precies tussen je ogen in. Als je geen rechte neus hebt maar een neus met een knikje erin net onder en tussen de wenkbrauwen dan kan je daar ook het plekje opvullen door middel van een filler en zo heb je een mooie neus zonder onder het mes te gaan en of duizenden euro’s kwijt te zijn. Voor die filler betaal je meestal rond de 3oo euro. 

Op nummer drie staat fijne lijntjes. Je kan denken aan de fijne lijntjes rondom de ogen, en rond om de mond en op het voorhoofd. 

Op nummer vier staat de filler op de jukbeenderen net boven de wang. Daarmee zie je een mooie contour op de wangen waardoor je niet zoveel meer hoeft te contouren met make up en je hebt een strakkere gezicht. 

Op nummer vijf staat de kin/kaaklijn. Jawel ook zeer geliefd is deze behandeling onder de mannen. Iedereen wil een mooie strakke kaaklijn. Dames en heren willen een mooie strakke contour rondom de kaak en kin. Ook de kin wordt steeds populairder. 

Hopelijk hebben we je iets wijzer gemaakt over fillers.

3 Reacties

  1. […] de lipfiller behandeling maken wij gebruik van de Russian Method. Met deze techniek worden er micro injecties in de liprand gezet waardoor deze gaat krullen. Daarnaast wordt de cupidoboog zichtbaarder en krijg je meer […]

  2. […] populairder geworden in de esthetiek. Vooral sinds de introductie van op hyaluronzuur gebaseerde fillers, een natuurlijk voorkomend bestanddeel van de huid dat de basis vormt van de smile line fillers in […]

  3. […] te krijgen. Persoonlijk ben ik altijd in het kamp gevallen dat gelooft dat het krijgen van Botox, fillers en andere behandelingen op kantoor empowerment kan zijn en dat er geen stigma zou moeten zijn rond […]

Reacties zijn gesloten.