Neuslipplooi filler behandeling Rotterdam

Ben jij een echte lachebek en heb je te vaak gelachen waardoor je neus-lippenplooi, ook wel bekend als je lachplooi, zichtbaarder is geworden? Dit corrigeren wij graag voor je middels het opvullen van de neus-lipplooi waardoor het volume hersteld wordt en je weer ongegeneerd breeduit kan lachen!

Injecteerbare vulstoffen voor procedures voor het vergroten van weke delen, zoals lachrimpels, zijn steeds populairder geworden in de esthetiek. Vooral sinds de introductie van op hyaluronzuur gebaseerde fillers, een natuurlijk voorkomend bestanddeel van de huid dat de basis vormt van de smile line fillers in Kristal Clinics, Rotterdam. Dit artikel geeft alle informatie die u moet weten over onze procedure om lachrimpels te corrigeren en uw uiterlijk te verjongen.

Wat zijn lachlijnen?

Glimlachlijnen worden ook vertederend lachlijnen of lachlijnen genoemd. Het zijn rimpels die verschijnen rond de randen van de mond, ze kunnen ook in de buurt van de ogen verschijnen en zoals de naam al aangeeft, kunnen ze prominenter worden als je lacht. Het goede nieuws is dat er een zeer eenvoudige en snelle procedure is die kan worden uitgevoerd om het verschijnen van lachrimpels te corrigeren. Bij Kristal Clinics zijn onze beoefenaars experts in de beste fillers voor smileys in Rotterdam.

Wat is de oorzaak van lachrimpels?

Naarmate we ouder worden, beginnen onze gezichten de effecten van herhaalde gezichtsbewegingen en uitdrukkingen, zwaartekracht en blootstelling aan de zon te onthullen. De wetenschappelijke naam voor lachrimpels die van de zijkant van de mond naar de neus lopen, zijn nasolabiale plooien en zijn het gevolg van herhaalde gezichtsbewegingen en uitdrukkingen; helaas kan dit meer op de voorgrond komen als je een heel gelukkig en goedlachs persoon bent. Na verloop van tijd zal het effect van lachen en glimlachen de dikte van de huid verminderen en resulteren in lijnen die blijven bestaan ​​als het glimlachen is gestopt.

Nasolabiale lijnen kunnen op ongeveer 25-jarige leeftijd verschijnen en zullen tijdens het verouderingsproces blijven verschijnen. Het verouderingsproces kan leiden tot een vermindering van huidcollageen, hyaluronzuur en elastine, samen zorgen deze steigerelementen van de huid voor een natuurlijk ondersteuningssysteem, waardoor de huid er jeugdig, glad en verzorgd uitziet. Wanneer deze componenten verloren gaan, zal de huid gaan verslappen en kunnen er lijntjes, rimpels of diepe plooien ontstaan. Het verouderingsproces ziet tegelijkertijd de verplaatsing van de vetkussentjes in het gezicht en het algehele verlies van gezichtsvolume. Deze kenmerken ondersteunen een ouder wordend gezicht.

Kristal Clinics biedt ook de volgende filler behandelingen:

Scroll naar boven